Voertuig circus Renz betrokken bij ongeval Botlektunnel Hoogvliet

zondag 14 juli 2013 21:45
stockfoto-John-Ongeval-bordje-1.jpg


Hoogvliet – 
In de Botlektunnel heeft zondagavond een ongeval plaatsgevonden waarbij een voertuig van circus Renz betrokken raakte. Bij het ongeval raakte een vrachtwagenbestuurder gewond die ook bij de botsing betrokken was. Door het ongeval wat plaatsvond in de tunnelbuis richting de Maasvlakte raakte het verkeer in zijn geheel gestremd, inmiddels wordt het verkeer omgeleid via de Botlekrbrug.

Het voertuig van circus Renz vervoerde een aanhanger met daarin drie pony’s en drie honden, deze bleven ongedeerd. Het is niet bekend hoe de aanrijding precies heeft kunnen ontstaan, dit zal worden onderzocht door de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie. Nog onbekend is hoelang de tunnelbuis afgesloten zal blijven.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Voertuig circus Renz betrokken bij ongeval Botlektunnel Hoogvliet
Schrijver:

 

stockfoto-John-Ongeval-bordje-1.jpg 


Hoogvliet – 
In de Botlektunnel heeft zondagavond een ongeval plaatsgevonden waarbij een voertuig van circus Renz betrokken raakte. Bij het ongeval raakte een vrachtwagenbestuurder gewond die ook bij de botsing betrokken was. Door het ongeval wat plaatsvond in de tunnelbuis richting de Maasvlakte raakte het verkeer in zijn geheel gestremd, inmiddels wordt het verkeer omgeleid via de Botlekrbrug.

Het voertuig van circus Renz vervoerde een aanhanger met daarin drie pony’s en drie honden, deze bleven ongedeerd. Het is niet bekend hoe de aanrijding precies heeft kunnen ontstaan, dit zal worden onderzocht door de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie. Nog onbekend is hoelang de tunnelbuis afgesloten zal blijven.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!