Jongen (14) zwaargewond na val met gestolen scooter Riebeekstraat Rotterdam

maandag 15 juli 2013 06:53


Rotterdam – 
Een 14-jarige jongen is zondagavond zwaargewond geraakt nadat hij was gevallen met een scooter op de Riebeekstraat in Rotterdam. De jongen raakte zwaargewond aan zijn hoofd doordat hij geen helm droeg. De scooter waar hij op reed bleek zaterdag gestolen te zijn op de 2e Balsemienstraat in Rotterdam. De jongen is met hersenletsel naar het Erasmus MC overgebracht.

De scooter was na de valpartij door een vrouw verstopt. Dankzij omstanders kon deze teruggevonden worden waarna de politie de scooter overbracht naar het politebureau.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (14) zwaargewond na val met gestolen scooter Riebeekstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een 14-jarige jongen is zondagavond zwaargewond geraakt nadat hij was gevallen met een scooter op de Riebeekstraat in Rotterdam. De jongen raakte zwaargewond aan zijn hoofd doordat hij geen helm droeg. De scooter waar hij op reed bleek zaterdag gestolen te zijn op de 2e Balsemienstraat in Rotterdam. De jongen is met hersenletsel naar het Erasmus MC overgebracht.

De scooter was na de valpartij door een vrouw verstopt. Dankzij omstanders kon deze teruggevonden worden waarna de politie de scooter overbracht naar het politebureau.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!