Mogelijk gestolen scootmobiel in water zorgt voor onrust

maandag 15 juli 2013 06:59


Schiedam –
Duikers van de brandweer hebben bij de Schiedamse voetbalvereniging SVV op de Sportlaan tevergeefs gezocht naar een bestuurder van een scootmobiel. Dit meldde RTV Rijnmond op zijn website. De brandweer reageerde op een melding dat er een scootmobiel in de sloot lag maar men was niet zeker of de bestuurder er ook in zou liggen. Hierop rukten zij met meerdere voertuigen uit.

Na een onderzoek in de sloot door duikers werd de conclusie getrokken dat er geen persoon in het water lag. Het voertuig is vervolgens uit de sloot gehaald en door de politie veiliggesteld. Mogelijk hebben jongeren de scootmobiel gestolen en daarna in de sloot gedumpt. De politie doet verder onderzoek naar de doevem em de eigenaar.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mogelijk gestolen scootmobiel in water zorgt voor onrust
Schrijver:

 

 


Schiedam –
Duikers van de brandweer hebben bij de Schiedamse voetbalvereniging SVV op de Sportlaan tevergeefs gezocht naar een bestuurder van een scootmobiel. Dit meldde RTV Rijnmond op zijn website. De brandweer reageerde op een melding dat er een scootmobiel in de sloot lag maar men was niet zeker of de bestuurder er ook in zou liggen. Hierop rukten zij met meerdere voertuigen uit.

Na een onderzoek in de sloot door duikers werd de conclusie getrokken dat er geen persoon in het water lag. Het voertuig is vervolgens uit de sloot gehaald en door de politie veiliggesteld. Mogelijk hebben jongeren de scootmobiel gestolen en daarna in de sloot gedumpt. De politie doet verder onderzoek naar de doevem em de eigenaar.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!