Felle brand in flat Viervantstraat gemeld vanaf A16 Rotterdam

woensdag 17 juli 2013 08:25


Rotterdam – 
De brandweer kreeg dinsdagmorgen rond kwart voor negen een melding binnen van een automobilist op de A16 dat er brand zou woedden in een flatwoning tussen de Abraham van Rijckevorselweg en de Jacques Duthilweg. De brandweer ging met meerdere voertuig op weg naar de brand. Ondertussen werd er al gebeld door een flatbewoner dat er brand woedde op het balkon van de flat aan de Viervantstraat.

De brandweer die uiteindelijk snel ter plaatse was begon direct met de bluswerkzaamheden. Omdat het de allerhoogste etage van de flat was werd de brand geblust met emmers water. De brand ging gepaard met fikse vlammen en veel rook. Na een paar emmers water was de brand uit. De schade aan de gevel en het balkon is groot. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen Video volgt……

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle brand in flat Viervantstraat gemeld vanaf A16 Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De brandweer kreeg dinsdagmorgen rond kwart voor negen een melding binnen van een automobilist op de A16 dat er brand zou woedden in een flatwoning tussen de Abraham van Rijckevorselweg en de Jacques Duthilweg. De brandweer ging met meerdere voertuig op weg naar de brand. Ondertussen werd er al gebeld door een flatbewoner dat er brand woedde op het balkon van de flat aan de Viervantstraat.

De brandweer die uiteindelijk snel ter plaatse was begon direct met de bluswerkzaamheden. Omdat het de allerhoogste etage van de flat was werd de brand geblust met emmers water. De brand ging gepaard met fikse vlammen en veel rook. Na een paar emmers water was de brand uit. De schade aan de gevel en het balkon is groot. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen Video volgt……

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!