Hulpdiensten zoeken naar te water geraakte vrouw Bergweg Stolwijk

Date:

Deel bericht:


Stolwijk – 
De hulpdiensten rukten woensdagmiddag massaal uit voor een waterongeval waarbij een persoon te water zou zijn geraakt. Omdat er bij de melding geen locatie opgegeven werd hebben agenten diverse wateren bezocht om te kijken of het incident daar plaatsvond. Al snel werd duidelijk dat het ongeval vlakbij de Schoonouwenseweg plaatsvond.

- Advertisement -

Een vrouw was op de Bergweg door nog onbekende oorzaak met haar scootmobiel te water geraakt. De hulpdiensten hebben de vrouw uit het water gehaald waarna zij met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht. Een berger is ter plaatse gekomen om de scootmobiel uit het water te halen.

Foto’s: Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd