Loods van hoveniersbedrijf in brand Mijlweg ‘s-Gravendeel

Date:

Deel bericht:


‘s-Gravendeel –
Woensdagavond is een loods aan de Mijlweg in vlammen opgegaan nadat er om 19:00 door nog onbekende oorzaak een grote brand uitbrak. De brandweer heeft besloten het pand gecontroleerd uit te laten branden omdat bluswerkzaamheden het pand niet meer kunnen redden. Op het moment dat de brandweer ter plaatse kwam bij de brand sloegen de vlammen al uit het dak.

- Advertisement -

In de loods waar de brand uitbrak zit een hoveniersbedrijf gevestigd, deze kan als verloren worden beschouwd. Bij de brand was er sprake van veel rookontwikkeling, het meeste rook trok twee uur na de brand pas gedeeltelijk weg. Vanwege een tekort aan bluswater is de loods volledig in de as gelegd door het vuur.

De brandweer gebruikt het meeste bluswater nu om een aangrenzend gebouw nat te houden zodat de brand niet kan overslaan naar dit pand. Naar de exacte oorzaak van de brand zal nog een onderzoek worden verricht door specialisten. Ten tijde van de brand was er niemand in de loods aanwezig, ook zijn er geen gewonden gevallen.

Foto : Gerrit Brusse 112 Puttershoek Facebook 112 Puttershoek

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Meisje (15) gefilmd tijdens mishandeling, vier kinderen aangehouden in Hoeksche Waard

Hoeksche Waard - Vier kinderen van 13, 14 en 15 jaar oud zijn opgepakt voor het mishandelen van...

Acht verdachten aangehouden voor bezit van kinderporno

Rotterdam - De politie heeft de afgelopen week acht verdachten aangehouden in acht verschillende onderzoeken. Alle verdachten zijn...

Man uit Hoeksche Waard aangehouden voor doodsbedreiging aan Utrechtse arts

Hoeksche Waard, Regio - Woensdag 12 januari heeft de politie een man uit de Hoeksche Waard aangehouden voor...

Vrachtwagenchauffeur uit Macedonië rijdt zichzelf muurvast op N217 in Hoeksche-Waard

Een vrachtwagenchauffeur uit Macedonie heeft zichzelf donderdagmorgen op de N217 muurvast gereden. De chauffeur moest in de Hoeksche...