Auto slaat over de kop A20 Schiedam, inzittende ernstig gewond.

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Donderdagochtend rukten de hulpdiensten massaal uit voor een ongeval op de snelweg A20, ook werd een traumahelikopter gealarmeerd. Een personenauto sloeg door nog onbekende oorzaak over de kop en kwam vervolgens op de vluchtstrook tot stilstand. Omdat er vele hulpdiensten ter plaatse kwamen werd de A20 richting Gouda in zijn geheel afgesloten voor al het verkeer, dit zorgde voor een lange file. Al het verkeer wat vanuit Vlaardingen kwam werden richting de Beneluxtunnel gestuurd.

- Advertisement -

Bij het ongeval raakte de inzittende van het voertuig ernstig gewond, deze is na behandeling door de arts van het Mobiel Medisch Team met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Rijkswaterstaat heeft laten weten dat de snelweg tot zeker 13:30 afgesloten is voor al het verkeer. Veel automobilisten keerden op de oprit, dit zorgde voor gevaarlijke situaties. Door de warmte waren ook veel mensen uit hun voertuig gestapt. Naar de exacte toedracht van het ongeval zal een onderzoek worden ingesteld door de politie. 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd