Automobilist rijdt rechtstreeks over rotonde en ramt lantaarnpaal Dijklaan Bergambacht

donderdag 18 juli 2013 07:39


Bergambacht – 
Donderdagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Provincialeweg – N210 met de kruising Dijklaan. Door nog onbekende oorzaak had een automobilist de bocht niet gezien en reed rechtstreeks over de rotonde de berm in. In de berm stond een lantaarnpaal, deze werd volledig omver gereden.

Personeel van de GGD is ter plaatse gekomen om het slachtoffer na te kijken op eventuele verwondingen, hij hoefde niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. Door het ongeval raakte de lantaarnpaal zwaar beschadigd, deze is in de berm gelegd en zal later deze week worden opgehaald. Een berger heeft het voertuig van het slachtoffer opgehaald.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist rijdt rechtstreeks over rotonde en ramt lantaarnpaal Dijklaan Bergambacht
Schrijver:

 

 


Bergambacht – 
Donderdagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Provincialeweg – N210 met de kruising Dijklaan. Door nog onbekende oorzaak had een automobilist de bocht niet gezien en reed rechtstreeks over de rotonde de berm in. In de berm stond een lantaarnpaal, deze werd volledig omver gereden.

Personeel van de GGD is ter plaatse gekomen om het slachtoffer na te kijken op eventuele verwondingen, hij hoefde niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. Door het ongeval raakte de lantaarnpaal zwaar beschadigd, deze is in de berm gelegd en zal later deze week worden opgehaald. Een berger heeft het voertuig van het slachtoffer opgehaald.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!