Fietser gewond na aanrijding met vrachtwagen Nieuwe Tiendweg Krimpen a/d IJssel

donderdag 18 juli 2013 18:19


Krimpen aan den IJssel –
Aan de Nieuwe Tiendweg heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Twee fietsers werden ingehaald door een scooter deze raakte elkaar met het stuur. De fietsers viel en kwam ten val op de rijbaan voor het autoverkeer. Op dat moment reed er een vrachtwagen voorbij die de fietser geschept heeft. De fietser is geraakt door de vrachtwagen met de knie.

Omstanders zijn na de aanrijding begonnen met eerste hulp te verlenen waarna ambulancepersoneel dit overgenomen heeft. Politie heeft betrokken partijen en getuigen gesproken over de toedracht van het ongeval. De gewonde fietser is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Nieuwe Tiendweg is met één rijbaan afgesloten voor het verkeer.

Foto’s en Tekst : Jeroen van Zomeren (112Krimpen)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser gewond na aanrijding met vrachtwagen Nieuwe Tiendweg Krimpen a/d IJssel
Schrijver:

 

 


Krimpen aan den IJssel –
Aan de Nieuwe Tiendweg heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Twee fietsers werden ingehaald door een scooter deze raakte elkaar met het stuur. De fietsers viel en kwam ten val op de rijbaan voor het autoverkeer. Op dat moment reed er een vrachtwagen voorbij die de fietser geschept heeft. De fietser is geraakt door de vrachtwagen met de knie.

Omstanders zijn na de aanrijding begonnen met eerste hulp te verlenen waarna ambulancepersoneel dit overgenomen heeft. Politie heeft betrokken partijen en getuigen gesproken over de toedracht van het ongeval. De gewonde fietser is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Nieuwe Tiendweg is met één rijbaan afgesloten voor het verkeer.

Foto’s en Tekst : Jeroen van Zomeren (112Krimpen)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!