Politie arresteert 38-jarige man voor aanrandingen Lansingerland

Date:

Deel bericht:


Lansingerland – 
De politie heeft donderdagmiddag een 38-jarige man aangehouden op verdenking van het plegen van drie aanrandingen in Bergschenhoek deze maand. Nadat de slachtoffers aangiften deden van het misdrijf stelde de politie direct een groot onderzoek in. Dagen lang werd er door agenten gesurveilleerd op straat om de aanrander op te sporten op basis van het opgegeven signalement.

- Advertisement -

Donderdagmiddag kon de politie op de Groenendalseweg in Bleiswijk een 38-jarige man afkomstig uit Midden-Nederland aanhouden die aan het signalement voldeed.  Zijn betrokkenheid  bij alle drie de aanrandingen wordt onderzocht.

Aan het begin van deze maand werden drie meisjes aangerand op het spoorviaduct over de HSL Lijn ter hoogte van het Offenbachplantsoen op de grens van Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. De slachtoffertjes waren meisjes tussen de leeftijd van 12 en 14. Het zou gaan om 2 aanrandingen en 1 poging daartoe op 7, 8 en 9 juli.

I

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Auto op z’n kop in de sloot op de A.H. Verweijweg Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Zaterdagavond iets voor negen uur werden verschillende hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig te water...

Gewonde na auto te water Kooilaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de Kooilaan ter hoogte van Bleiswijk is maandagavond een auto te water geraakt. De bestuurder...

Automobilist vliegt uit de bocht en belandt in het water Zeppelinstraat Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Een automobilist is dondermiddag uit de bocht gevlogen en te water geraakt. Het ongeluk...

GGD roept 60.000 inwoners uit Lansingerland op om zich te laten testen

Lansingerland - De GGD Rotterdam-Rijnmond heeft maandagmiddag in een persconferentie laten weten alle inwoners van Lansingerland op te...