Gewonde na brandende scooter in portiek Valkenhof Capelle aan den IJssel

vrijdag 19 juli 2013 12:29


Capelle aan den IJssel – 
In een portiek aan de Valkenhof in Capelle aan den IJssel heeft vrijdagmiddag brand gewoed in een portiek. Een scooter die daar opgeslagen stond vatte door nog onbekende oorzaak vlam. De brandweer ging ter plaatse en schaalde al snel op naar het sein middelbrand.

Een bewoner van de flat is nagekeken op rookinhalatie, even later is zij ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Naar de exacte toedracht van de brand wordt een onderzoek verricht. De brandweer heeft enkele woningen ontruimd en heeft geventileerd. Door de brand sprong een waterleiding, de woningstichting is ter plaatse om deze te repareren.

Foto´s : Joëy Heijstek, John Heijstek & Jeroen van Zomeren

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na brandende scooter in portiek Valkenhof Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
In een portiek aan de Valkenhof in Capelle aan den IJssel heeft vrijdagmiddag brand gewoed in een portiek. Een scooter die daar opgeslagen stond vatte door nog onbekende oorzaak vlam. De brandweer ging ter plaatse en schaalde al snel op naar het sein middelbrand.

Een bewoner van de flat is nagekeken op rookinhalatie, even later is zij ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Naar de exacte toedracht van de brand wordt een onderzoek verricht. De brandweer heeft enkele woningen ontruimd en heeft geventileerd. Door de brand sprong een waterleiding, de woningstichting is ter plaatse om deze te repareren.

Foto´s : Joëy Heijstek, John Heijstek & Jeroen van Zomeren

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!