Twee hele jonge inbrekers aangehouden voor vernieling in school de Vijfster Edacutusstraat Capelle a/d IJssel

vrijdag 19 juli 2013 21:48
politie-logo-1-jeff.jpg


Capelle aan den IJssel –
De politie heeft vrijdagavond laat twee hele jongen knapen aangehouden voor inbraak en vernieling in school de Vijfster aan de Edacutusstraat in de wijk Fascinatio. Dit liet Wijkagent Jacques Lems weten op zijn twitter. De politie kreeg de melding binnen en ging op onderzoek uit. Zij konden daarop twee hele jonge verdachten aangehouden die de school waren binnen geslopen.

De jongens hadden daarmee ook flink wat schade veroorzaakt in het pand. De jongens zijn na een gesprek met de jeugdpolitie door hun ouders opgehaald. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk een flinke rekening in de bus krijgen voor de vernielingen. Op een later tijdstip wordt er voor de jongens een passende straf bedacht. Het is niet bekend of de jongens daar ook op school zaten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee hele jonge inbrekers aangehouden voor vernieling in school de Vijfster Edacutusstraat Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 


Capelle aan den IJssel –
De politie heeft vrijdagavond laat twee hele jongen knapen aangehouden voor inbraak en vernieling in school de Vijfster aan de Edacutusstraat in de wijk Fascinatio. Dit liet Wijkagent Jacques Lems weten op zijn twitter. De politie kreeg de melding binnen en ging op onderzoek uit. Zij konden daarop twee hele jonge verdachten aangehouden die de school waren binnen geslopen.

De jongens hadden daarmee ook flink wat schade veroorzaakt in het pand. De jongens zijn na een gesprek met de jeugdpolitie door hun ouders opgehaald. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk een flinke rekening in de bus krijgen voor de vernielingen. Op een later tijdstip wordt er voor de jongens een passende straf bedacht. Het is niet bekend of de jongens daar ook op school zaten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!