Dreumes sluit moeder buiten woning Gorgiashof Rotterdam

zondag 21 juli 2013 13:40


Rotterdam – 
Paniek zondagmiddag op het Gorgiashof in Rotterdam, een kind van één jaar had de moeder buitengesloten. De moeder was even de gallerij opgelopen toen het kind plotseling de deur dicht deed en op slot draaide. De moeder belde direct het alarmnummer om hulp te vragen. Brandweer en politie kwamen ter plaatse om een oplossing te zoeken.

Als snel werd de oplossing gevonden om een raam te forceren zodat de vrouw weer toegang had tot de woning. Eenmaal binnen konden moeder en kind zich weer met elkaar herenigen. Een familielid was inmiddels ook gekomen om hulp aan de moeder te bieden.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dreumes sluit moeder buiten woning Gorgiashof Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Paniek zondagmiddag op het Gorgiashof in Rotterdam, een kind van één jaar had de moeder buitengesloten. De moeder was even de gallerij opgelopen toen het kind plotseling de deur dicht deed en op slot draaide. De moeder belde direct het alarmnummer om hulp te vragen. Brandweer en politie kwamen ter plaatse om een oplossing te zoeken.

Als snel werd de oplossing gevonden om een raam te forceren zodat de vrouw weer toegang had tot de woning. Eenmaal binnen konden moeder en kind zich weer met elkaar herenigen. Een familielid was inmiddels ook gekomen om hulp aan de moeder te bieden.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!