Man gewond na brand op plezierjacht Middenkous Rotterdam-Delfshaven

zondag 21 juli 2013 14:59


Rotterdam –
Een man is zondagmiddag gewond geraakt doordat zijn plezierjacht in brand stond in de haven aan de Middenkous in Delfshaven. De man liep eerstegraads brandwonden op en sprong zelf in de sloot om direct zijn wonden te koelen. Bij aankomst van de hulpdiensten klom de man zelf weer op de kant om behandeld te kunnen worden.

Hij is voor verdere behandeling naar het Maasstad ziekenhuis overgebracht. De overige opvarenden bleven ongedeerd. De brandweer kon het brandje op de boot snel blussen. Hoe deze is ontstaan is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond na brand op plezierjacht Middenkous Rotterdam-Delfshaven
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een man is zondagmiddag gewond geraakt doordat zijn plezierjacht in brand stond in de haven aan de Middenkous in Delfshaven. De man liep eerstegraads brandwonden op en sprong zelf in de sloot om direct zijn wonden te koelen. Bij aankomst van de hulpdiensten klom de man zelf weer op de kant om behandeld te kunnen worden.

Hij is voor verdere behandeling naar het Maasstad ziekenhuis overgebracht. De overige opvarenden bleven ongedeerd. De brandweer kon het brandje op de boot snel blussen. Hoe deze is ontstaan is niet bekend.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!