Zwaluw vast aan dakrand Floris Burgwal Capelle aan den IJssel

dinsdag 23 juli 2013 09:39


Capelle aan den IJssel – 
Een zwaluw heeft dinsdagochtend angstige momenten beleefd nadat hij op de Floris Burgwal vast kwam te zitten tussen een dakrand. Omdat het zwaluwtje niet zelfstandig aan zijn benarde positie kon ontvluchten kwam de brandweer ter plaatse om zijn redder in nood te assisteren, de dierenambulance!

De brandweer heeft een medewerker van de dierenambulance met een hoogwerker omhoog gehesen zodat hij het vogeltje kon bevrijden. Omdat de zwaluw een beetje geschrokken was is hij meegenomen voor een onderzoekje. Om bij te komen van zijn avontuur zal hij ook een slokje water en wat voer krijgen van de dierenambulance.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & John Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaluw vast aan dakrand Floris Burgwal Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
Een zwaluw heeft dinsdagochtend angstige momenten beleefd nadat hij op de Floris Burgwal vast kwam te zitten tussen een dakrand. Omdat het zwaluwtje niet zelfstandig aan zijn benarde positie kon ontvluchten kwam de brandweer ter plaatse om zijn redder in nood te assisteren, de dierenambulance!

De brandweer heeft een medewerker van de dierenambulance met een hoogwerker omhoog gehesen zodat hij het vogeltje kon bevrijden. Omdat de zwaluw een beetje geschrokken was is hij meegenomen voor een onderzoekje. Om bij te komen van zijn avontuur zal hij ook een slokje water en wat voer krijgen van de dierenambulance.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & John Heijstek

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!