Kelderbrand blijkt buitenbrand te zijn Kerkweg West Waddinxveen

woensdag 24 juli 2013 12:14


Waddinxveen – 
Kort na twee uur woensdagmiddag werd de brandweer uit Gouda en Waddinxveen opgeroepen vor een brand aan de Kerkweg. Volgens de melder zou er in een flatgebouw aan de Kerkweg West een kelder in brand staan. Omdat er rookontwikkeling zichtbaar was kwam de brandweer met meer materiaal ter plaatse.

Uit onderzoek bleek er een stuk veen in brand te staan, nadat het brandje geblust was kon de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kelderbrand blijkt buitenbrand te zijn Kerkweg West Waddinxveen
Schrijver:

 

 


Waddinxveen – 
Kort na twee uur woensdagmiddag werd de brandweer uit Gouda en Waddinxveen opgeroepen vor een brand aan de Kerkweg. Volgens de melder zou er in een flatgebouw aan de Kerkweg West een kelder in brand staan. Omdat er rookontwikkeling zichtbaar was kwam de brandweer met meer materiaal ter plaatse.

Uit onderzoek bleek er een stuk veen in brand te staan, nadat het brandje geblust was kon de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!