Man neergestoken na ruzie Dorpsweg Rotterdam

woensdag 24 juli 2013 19:00


Rotterdam – 
De politie heeft woensdagavond een onderzoek ingesteld nadat er rond 20:00 een steekpartij plaatsvond op de hoek van de Dorpsweg met de Katendrechtse Lagendijk. Een man is gewond geraakt na een steekpartij, hierbij werd de man vermoedelijk in zijn rug gestoken.

Volgens getuigen kregen twee mannen ruzie met elkaar op straat die uitliep in een vechtpartij. Ter plaatse gekomen eenheden van de politie troffen een gewonde man aan op straat. Met een steekwond is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De dader is nog voortvluchtig. 

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man neergestoken na ruzie Dorpsweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De politie heeft woensdagavond een onderzoek ingesteld nadat er rond 20:00 een steekpartij plaatsvond op de hoek van de Dorpsweg met de Katendrechtse Lagendijk. Een man is gewond geraakt na een steekpartij, hierbij werd de man vermoedelijk in zijn rug gestoken.

Volgens getuigen kregen twee mannen ruzie met elkaar op straat die uitliep in een vechtpartij. Ter plaatse gekomen eenheden van de politie troffen een gewonde man aan op straat. Met een steekwond is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De dader is nog voortvluchtig. 

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!