Politie treft stoffelijk overschot aan in woning Zonnedauw Reeuwijk

Date:

Deel bericht:


Reeuwijk – 
Donderdagochtend heeft de politie een stoffelijk overschot aangetroffen in een woning aan de Zonnedauw. Omdat er veel post opgestapeld lag achter de voordeur is de brandweer ter plaatse gekomen om de deur te forceren, hierna troffen agenten die de woning instapte het stoffelijk overschot aan.

- Advertisement -

Na de vondst is de Technische Recherche een onderzoek gestart, hierbij zijn diverse sporen veiliggesteld. In de woning zou volgens buurtbewoners een oudere dame wonen. Uit onderzoek zal moeten blijken of er sprake is geweest van een misdrijf of dat er sprake is van een natuurlijke dood.

Foto’s : Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd