Gewonden na aanrijding Australiëweg/van Aalstlaan Zoetermeer

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer –
Vanavond heeft er omstreeks half acht een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden op kruising van de Australiëweg en de Van Aalstlaan. Naast de brandweer en ambulance werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd welke ingevlogen werden middels de traumahelikopter. Bij één van de voertuigen heeft de brandweer het dak eraf geknipt om het slachtoffer uit het voertuig te halen. Daarna is zij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een tweede gewonde is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA heeft een onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Wilbert Tintel

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd