Struik hangt gevaarlijk over fietspad Ooievaarspad Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:


Capelle aan den IJssel – 
Een passant heeft er vrijdagavond voor gezorgd dat er geen ongelukken plaats hebben kunnen vinden op het fietspad van het Ooievaarspad in het Schollebos. Een enorme struik lag door de flinke onweersbui van vanmiddag compleet over het fietspad heen wat voor een gevaarlijke situatie zorgde. De wijkagent ging samen met zijn collega een kijkje nemen en heeft veel licht op de struik gezet zodat niemand vol in de struik zou rijden.

De brandweer werd ter plaatse gevraagd om de struik te verwijderen. Met wat spierkracht is de struikontzet en in de bosjes neergelegd. Hierop was het gevaar geweken.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd