Aanrijding na negeren rode verkeerslicht Populierenlaan Ridderkerk

zaterdag 27 juli 2013 17:14


Ridderkerk – 
Na een aanrijding op de Populierenlaan met de kruising Kastanjelaan is er veel schade ontstaan tussen twee voertuigen nadat deze in botsing kwamen. Een van de bestuurders reed waarschijnlijk door het rode verkeerslicht waarna zij in botsing kwamen.

Personeel van de GGD is ter plaatse gekomen om de betrokkenen na te kijken op eventueel letsel, zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn weggesleept nadat de schadeformulieren waren ingevuld. Naar de toedracht van het ongeval is een onderzoek verricht 

Foto’s : Remco Holst

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanrijding na negeren rode verkeerslicht Populierenlaan Ridderkerk
Schrijver:

 

 


Ridderkerk – 
Na een aanrijding op de Populierenlaan met de kruising Kastanjelaan is er veel schade ontstaan tussen twee voertuigen nadat deze in botsing kwamen. Een van de bestuurders reed waarschijnlijk door het rode verkeerslicht waarna zij in botsing kwamen.

Personeel van de GGD is ter plaatse gekomen om de betrokkenen na te kijken op eventueel letsel, zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn weggesleept nadat de schadeformulieren waren ingevuld. Naar de toedracht van het ongeval is een onderzoek verricht 

Foto’s : Remco Holst

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!