Grote tak komt op straat terecht Kerkdreef Krimpen aan den IJssel

zaterdag 27 juli 2013 10:44


Krimpen aan den IJssel – 
Op de Kerkdreef is er omstreeks half 1 een flinke tak afgebroken van een boom die daar langs de weg staan. Vermoedelijk is de zware regenval de oorzaak zodat de tak topzwaar was en afbrak van de stam. Doordat het een flinke tak was, was de rijbaan geblokkeerd. De brandweer is hiervoor ingeschakeld om afgevallen tak te verwijderen.

De brandweer heeft de tak in stukken gezaagd zodat de ze deze in het gras konden leggen en de weg weer vrij gemaakt kon worden. Dienst openbare werken zal zorgen dat de resten opgeruimd zullen gaan worden. 
Door de goede samenwerking bij de brandweer was de klus dan ook in 10 minuten geklaard en konden zij terug naar de kazerne.

Foto’s en verslag : Almar Lukas | 112Krimpen

f

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote tak komt op straat terecht Kerkdreef Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Krimpen aan den IJssel – 
Op de Kerkdreef is er omstreeks half 1 een flinke tak afgebroken van een boom die daar langs de weg staan. Vermoedelijk is de zware regenval de oorzaak zodat de tak topzwaar was en afbrak van de stam. Doordat het een flinke tak was, was de rijbaan geblokkeerd. De brandweer is hiervoor ingeschakeld om afgevallen tak te verwijderen.

De brandweer heeft de tak in stukken gezaagd zodat de ze deze in het gras konden leggen en de weg weer vrij gemaakt kon worden. Dienst openbare werken zal zorgen dat de resten opgeruimd zullen gaan worden. 
Door de goede samenwerking bij de brandweer was de klus dan ook in 10 minuten geklaard en konden zij terug naar de kazerne.

Foto’s en verslag : Almar Lukas | 112Krimpen

f

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!