Overvallers grijpen mis bij overval Rhijnspoor Capelle aan den IJssel

zaterdag 27 juli 2013 02:12


Capelle aan den IJssel –
Twee schoonmakers die aan het werk waren in een fastfoodrestaurant werden zaterdag in de vroege ochtend opgeschrikt door drie jongemannen die het restaurant rond kwart voor vier binnen stapten en dreigden met een mes. De drie overvallers dachten buit te maken door er vandoor te gaan met een geldcassette. In de geldcassette bleek niks meer te zitten, deze waren na sluitingstijd al geleegd.

Twee van de overvallers sloegen na de overval op de vlucht op een fiets, de derde overvaller is vermoedelijk bij een van hen achterop gesprongen. De politie zoekt getuigen die toevallig iets opgemerkt hebben rond het tijdstip van de overval. Zij kunnen bellen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bij de overval raakte niemand gewond.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overvallers grijpen mis bij overval Rhijnspoor Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel –
Twee schoonmakers die aan het werk waren in een fastfoodrestaurant werden zaterdag in de vroege ochtend opgeschrikt door drie jongemannen die het restaurant rond kwart voor vier binnen stapten en dreigden met een mes. De drie overvallers dachten buit te maken door er vandoor te gaan met een geldcassette. In de geldcassette bleek niks meer te zitten, deze waren na sluitingstijd al geleegd.

Twee van de overvallers sloegen na de overval op de vlucht op een fiets, de derde overvaller is vermoedelijk bij een van hen achterop gesprongen. De politie zoekt getuigen die toevallig iets opgemerkt hebben rond het tijdstip van de overval. Zij kunnen bellen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bij de overval raakte niemand gewond.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!