Brandweer gebruikt chemicaliënpakken om patiënt uit woning te krijgen Klipperpad Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Zondagochtend heeft de ambulancedienst geprobeerd een man uit zijn woning te halen op het Klipperpad. Omdat de man niet meer zelfstandig zijn woning kon verlaten door zijn gewicht kwam de brandweer ter plaatse. De man en zijn woning bleken zo onhygiënisch te zijn dat de brandweer speciale chemicaliënpakken aantrokken.

- Advertisement -

 

Met een speciale brancard is de man uit zijn woning gehaald en met een speciale ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij verder behandeld zal worden. Nadat de pakken van de brandweer goed gereinigd waren konden zij terug naar de kazerne.

Foto’s : Remco Holst 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd