Buitenbrandje vermoedelijk aangestoken Oude Maas Poortugaal

zondag 28 juli 2013 17:01


Poortugaal – 
Zondagavond is de brandweer enige tijd bezig geweest met het blussen van een buitenbrandje langs de Oude Maas. Vanuit het Delta Ziekenhuis werd een melding gedaan van de buitenbrand. Door nog onbekende oorzaak had een hoop gras vlam gevat aan de Oude Maas. Na bluswerkzaamheden kon de brandweer terug naar de kazerne, mogelijk is er sprake geweest van brandstichting.

Foto’s :  Kevin Schenk | 112-Rijnmond

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Buitenbrandje vermoedelijk aangestoken Oude Maas Poortugaal
Schrijver:

 

 


Poortugaal – 
Zondagavond is de brandweer enige tijd bezig geweest met het blussen van een buitenbrandje langs de Oude Maas. Vanuit het Delta Ziekenhuis werd een melding gedaan van de buitenbrand. Door nog onbekende oorzaak had een hoop gras vlam gevat aan de Oude Maas. Na bluswerkzaamheden kon de brandweer terug naar de kazerne, mogelijk is er sprake geweest van brandstichting.

Foto’s :  Kevin Schenk | 112-Rijnmond

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!