Buurtbewoners geschokt na in brand staande vrouw Mahlerstraat Barendrecht

zondag 28 juli 2013 10:55
MMT-PKH4162.jpg


Barendrecht – 
Buurtbewoners van de Mahlerstraat zijn zich zondagochtend helemaal kapot geschrokken toen een 66-jarige vrouw in brand stond. Toen zij dit merkten hebben zij meteen eerste hulp verleent de hulpdiensten gebeld. Brandweer, politie en ambulance namen vervolgens de eerste hulpverlening over van de bewoners die hevig waren geschrokken door het incident.

De politie denkt dat het om een zelfmoord gaat. Een ambulance heeft de vrouw onder begeleiding van een MMT-arts met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Agenten gingen direct na het incident in gesprek met de omstanders. Indien nodig krijgen zij slachtofferhulp aangeboden. De politie onderzoekt het incident.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Buurtbewoners geschokt na in brand staande vrouw Mahlerstraat Barendrecht
Schrijver:

 

MMT-PKH4162.jpg 


Barendrecht – 
Buurtbewoners van de Mahlerstraat zijn zich zondagochtend helemaal kapot geschrokken toen een 66-jarige vrouw in brand stond. Toen zij dit merkten hebben zij meteen eerste hulp verleent de hulpdiensten gebeld. Brandweer, politie en ambulance namen vervolgens de eerste hulpverlening over van de bewoners die hevig waren geschrokken door het incident.

De politie denkt dat het om een zelfmoord gaat. Een ambulance heeft de vrouw onder begeleiding van een MMT-arts met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Agenten gingen direct na het incident in gesprek met de omstanders. Indien nodig krijgen zij slachtofferhulp aangeboden. De politie onderzoekt het incident.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!