Meisje raakt te water met paard Klinkerseweg Zwartewaal

zondag 28 juli 2013 15:43

Zwartewaal – Zondagmiddag heeft de brandweer op de Klinkerseweg een paard uit het water gehaald nadat een meisje een meisje met het paard te water was geraakt. Het meisje kon zelf uit het water komen maar dit bleek voor het paard niet het geval.

Met behulp van slangen en veel mankracht kon het paard na 10 minuten op het droge worden gezet. Het paard is direct naar de stallen gebracht waar ze heeft kunnen bijkomen van de schrik. Het meisje en het paard hebben niks overgehouden aan hun avontuur. 

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje raakt te water met paard Klinkerseweg Zwartewaal
Schrijver:

 

 

Zwartewaal – Zondagmiddag heeft de brandweer op de Klinkerseweg een paard uit het water gehaald nadat een meisje een meisje met het paard te water was geraakt. Het meisje kon zelf uit het water komen maar dit bleek voor het paard niet het geval.

Met behulp van slangen en veel mankracht kon het paard na 10 minuten op het droge worden gezet. Het paard is direct naar de stallen gebracht waar ze heeft kunnen bijkomen van de schrik. Het meisje en het paard hebben niks overgehouden aan hun avontuur. 

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!