dinsdag, januari 19, 2021

Felle brand verwoest zolder van woning Meidoornstraat Bleiswijk (video)

Bleiswijk  Een felle uitslaande brand heeft maandag een complete zolder verwoest aan de Meidoornstraat. Bij aankomst van het eerste brandweervoertuig stond de gehele zolder inmiddels al in vuur en vlam. De brand die vermoedelijk ontstaan is in een wasdroger ging gepaard met veel vlammen en wat rook. De brandweer van Bleiswijk kreeg onder andere assitentie van het omliggende korps Zoetermeer.

De brandweer kon niet voorkomen dat de woning veel schade opliep als gevolg van de brand. Wel heeft de brandweer in ieder geval een papegaai uit de woning weten te halen. Een buurman heeft zich over het beestje ontfermd. De bewoners van de woning bleven ongedeerd doordat zij zelf de woning konden verlaten.

Burgemeester Ewald van Vliet van Lansingerland kwam zelf ter plaatse om zich te laten informeren over de brand. Ook heeft hij de bewoners van het pand een hart onder de riem gestoken. De woning is voorlopig onbewoonbaar. Waardoor de brand is ontstaan in de droger is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen Video : Wendy van Viegen

Related Articles

Winkelier knokt terug tegen overvaller, politie zoekt getuigen Hillevliet Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een belwinkel...

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg