Motorrijder (20) ernstig gewond na botsing Abraham van Stolkweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een 20-jarige Rotterdammer is maandagavond ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn motor frontaal op een auto botste. De motorrijder en een automobilist reden op de Abraham van Stolkweg in de richting van het Kleinpolderplein toen de motor met hoge snelheid achterop de auto botste.

- Advertisement -

 

Uit onderzoek van de Verkeersongevallengroep is gebleken dat de motor meer vermogen had dan was toegestaan volgens het rijbewijs van de motorrijder. Met ernstig letsel is de motorrijder overgebracht naar het ziekenhuis. De 35-jarige bestuurster van de auto uit Dordrecht raakte niet gewond.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd