dinsdag, januari 19, 2021

68-jarige Rotterdammer aangehouden na mishandeling vrouw in verkeer Blaak Rotterdam


Rotterdam – 
Donderdagochtend heeft de politie een 68-jarige Rotterdammer op de Blaak aangehouden nadat hij eerder die ochtend een 52-jarige vrouw uit Alblasserdam mishandelde. Rotterdam. Op het moment van de mishandeling stond de vrouw voor het verkeerslicht waar zij klemgereden werd door de 68-jarige man. De man stapte uit zijn auto en trok het portier van de vrouw open waarna hij de vrouw rake klappen op haar hoofd gaf.

 

Ondanks dat de vrouw rake klappen kreeg wist zij haar portier te sluiten en de autodeuren op slot te doen. De 68-jarige man sloeg nog enkele keren op het dak van haar auto waarna hij wegreed. De geschrokken vrouw belde direct 112 en gaf een duidelijk signalement door. Agenten die uitkeken naar de man konden hem enkele minuten na het incident aanhouden op de Pleinweg.

De 68-jarige verdachte heeft de 52-jarige vrouw vermoedelijk mishandeld naar aanleiding van een verkeerssituatie kort voor de mishandeling. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident, de verdachte Rotterdammer zit voorlopig nog vast.

Related Articles

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg