68-jarige Rotterdammer aangehouden na mishandeling vrouw in verkeer Blaak Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Donderdagochtend heeft de politie een 68-jarige Rotterdammer op de Blaak aangehouden nadat hij eerder die ochtend een 52-jarige vrouw uit Alblasserdam mishandelde. Rotterdam. Op het moment van de mishandeling stond de vrouw voor het verkeerslicht waar zij klemgereden werd door de 68-jarige man. De man stapte uit zijn auto en trok het portier van de vrouw open waarna hij de vrouw rake klappen op haar hoofd gaf.

- Advertisement -

 

Ondanks dat de vrouw rake klappen kreeg wist zij haar portier te sluiten en de autodeuren op slot te doen. De 68-jarige man sloeg nog enkele keren op het dak van haar auto waarna hij wegreed. De geschrokken vrouw belde direct 112 en gaf een duidelijk signalement door. Agenten die uitkeken naar de man konden hem enkele minuten na het incident aanhouden op de Pleinweg.

De 68-jarige verdachte heeft de 52-jarige vrouw vermoedelijk mishandeld naar aanleiding van een verkeerssituatie kort voor de mishandeling. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident, de verdachte Rotterdammer zit voorlopig nog vast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brand in lading vuilniswagen Mathenesserplein Rotterdam

Vrijdagochtend 12 april rond 11.30 uur is er brand uitgebroken in de lading van een vuilniswagen op het...

Scooterrijder wordt geschept door automobiliste Zwartehondstraat Rotterdam

Rotterdam - Een automobiliste lette dinsdagmiddag 9 april even niet op terwijl ze de garage uitreed aan de...

ICI Paris XL tijdelijk ontruimd door brandlucht Lijnbaan Rotterdam

Rotterdam - Zondagmiddag 31 maart rond 16.20 uur is de ICI Paris XL korte tijd ontruimd geweest vanwege...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...