Tram raakt van rails door defecte wissels Nootdorpse Landingslaan Nootdorp

donderdag 1 augustus 2013 14:39


Nootdorp
 – Donderdagmiddag is er een tram ontspoort op de Nootdorpse Landingslaan, de tram ontspoorde ter hoogte van de Vuursteen. Het voorste gedeelte van de tram ging door nog onbekende oorzaak rechtdoor terwijl het achterste gedeelte in de rails bleef.

Vervoersmaatschappij HTM, de maatschappij waarvan de tram is heeft een mobiele kraan laten komen om de tram weer op het spoor te zetten. De werkzaamheden om de tram terug te krijgen op het spoor gebeurde in samenwerking met de technische dienst. Tijdens de stremming hebben tramlijnen 15 en 19 een omleiding gereden.

Foto’s : Remco Holst

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Tram raakt van rails door defecte wissels Nootdorpse Landingslaan Nootdorp
Schrijver:

 

 


Nootdorp
 – Donderdagmiddag is er een tram ontspoort op de Nootdorpse Landingslaan, de tram ontspoorde ter hoogte van de Vuursteen. Het voorste gedeelte van de tram ging door nog onbekende oorzaak rechtdoor terwijl het achterste gedeelte in de rails bleef.

Vervoersmaatschappij HTM, de maatschappij waarvan de tram is heeft een mobiele kraan laten komen om de tram weer op het spoor te zetten. De werkzaamheden om de tram terug te krijgen op het spoor gebeurde in samenwerking met de technische dienst. Tijdens de stremming hebben tramlijnen 15 en 19 een omleiding gereden.

Foto’s : Remco Holst

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!