woensdag, januari 27, 2021

Zoon aangehouden voor betrokkenheid dood moeder Rotterdam


Rotterdam – 
De politie heeft donderdagmiddag laten weten op maandag 29 juli een 51-jarige Rotterdammer te hebben aangehouden, hij wordt er van verdacht zijn 79-jarige moeder op 13 December 2012 om het leven te hebben gebracht in een verzorgingshuis in Rotterdam. Op 13 december afgelopen jaar werd het stoffelijk overschot van de 79-jarige vrouw aangetroffen.

 

Toegesnelde hulpdiensten hebben de vrouw nog gereanimeerd, dit mocht echter niet meer baten. Omdat de vrouw in verdachte omstandigheden werd aangetroffen heeft de politie besloten om een nader onderzoek in te stellen. In het onderzoek kwam de zoon van het slachtoffer meerdere keren voor, hierop besloten zij de man aan te houden.

Donderdagmiddag is de man voorgeleid aan de rechter-commissaris op verdenking van de moord en doodslag. De rechter heeft hem voor 14 dagen in bewaring gesteld, in tussentijd zal de politie duidelijk moeten worden of de man daadwerkelijk zijn moeder om het leven heeft gebracht.

Related Articles

Beschietingen woning Charactostraat Capelle aan den IJssel link met vier schietincidenten

0
Capelle aan den IJssel - De eigenaar van de woning aan de Charactostraat in Capelle...

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg