Uitslaande brand in woning Laan van Nieuw Blankenburg Rozenburg (video)

Date:

Deel bericht:


Rozenburg –
Donderdagavond is er op de Laan van Nieuw Blankenburg een fikse brand uitgebroken in een flatwoning op de eerste verdieping. Een bewoner die zich in het pand bevond kon door de brandweer van een overkapping op de 1e etage worden gehaald, tevens werd er opgeschaald naar het sein “grote brand”. De bewoner is door medisch personeel van de ambulance gecontroleerd op onder andere rookinhalatie.

- Advertisement -

Omliggende woningen zijn door de toegesnelde brandweer direct ontruimd omdat de brand flink uitslaand was toen zij ter plaatse kwamen. Na enige tijd blussen kon het sein “brand meester” worden gegeven waarna er gestart is met ventileren.

Nadat het team Brandonderzoek koolmonoxide metingen heeft verricht konden een aantal woningen worden vrijgegeven. De woning waarin de brand ontstaan is is in zijn geheel uitgebrand, naar de exacte oorzaak van de brand is een onderzoek ingesteld. Stichting Salvage zal de getroffen gezinnen ondersteuning bieden.

Update : De bewoner is aangehouden voor het vermoedelijk in brand steken van zijn woning

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek & Wendy van Viegen & Remco Holst

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd