dinsdag, januari 19, 2021

Uitslaande brand in woning Laan van Nieuw Blankenburg Rozenburg (video)


Rozenburg –
Donderdagavond is er op de Laan van Nieuw Blankenburg een fikse brand uitgebroken in een flatwoning op de eerste verdieping. Een bewoner die zich in het pand bevond kon door de brandweer van een overkapping op de 1e etage worden gehaald, tevens werd er opgeschaald naar het sein “grote brand”. De bewoner is door medisch personeel van de ambulance gecontroleerd op onder andere rookinhalatie.

Omliggende woningen zijn door de toegesnelde brandweer direct ontruimd omdat de brand flink uitslaand was toen zij ter plaatse kwamen. Na enige tijd blussen kon het sein “brand meester” worden gegeven waarna er gestart is met ventileren.

Nadat het team Brandonderzoek koolmonoxide metingen heeft verricht konden een aantal woningen worden vrijgegeven. De woning waarin de brand ontstaan is is in zijn geheel uitgebrand, naar de exacte oorzaak van de brand is een onderzoek ingesteld. Stichting Salvage zal de getroffen gezinnen ondersteuning bieden.

Update : De bewoner is aangehouden voor het vermoedelijk in brand steken van zijn woning

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek & Wendy van Viegen & Remco Holst

Related Articles

Licht gaat spontaan uit in zonnestudio bij bezoekje van agenten in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft maandagavond een inval gedaan bij een zonnebank studio in het...

Winkelier knokt terug tegen overvaller, politie zoekt getuigen Hillevliet Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een belwinkel...

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg