Kind stopt smartphone van papa in ondergronds kastje Veerplein Vlaardingen

Date:

Deel bericht:


Vlaardingen – 
De brandweer heeft zaterdagavond een vader en zijn zoontje blij gemaakt nadat het jongetje de smartphone van papa in een kastje had gestopt op het Veerplein. Het jongetje was met de smartphone aan het spelen en stopte hem vervolgens in het ondergrondse kastje.

- Advertisement -

Het kastje wat bij de fontein hoorde die op het Veerplein staat is geopend met een speciale sleutel waarna de smartphone weer herenigd kon worden met zijn bezitter. Ondanks dat de vader niet erg blij was dat zijn mobiele telefoon in het kastje terecht kwam was dit alles een groot avontuur voor zijn zoontje.

Foto’s : ingezonden MW

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd