Man (35) overleden na schietpartij in woning Polslandstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een 35-jarige man is zondagmiddag omstreeks half zes ernstig gewond geraakt nadat hij werd neergeschoten in een woning aan de Polslandstraat. De politie liet weten dat de verwondingen van het slachtoffer zorgwekkend waren. Een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is per traumahelikopter ter plaatse gekomen om medische assistentie te bieden.

- Advertisement -

Na behandeling door het Mobiel Medisch Team is het slachtoffer met een spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis. De schutter is weggerend richting de Katendrechtse Lagendijk, diverse eenheden zoeken met kogelwerende vesten op het moment naar hem. Over de toestand van het slachtoffer is nog niks bekend, volgens de politie zou hij er heel slecht aan toe zijn.

Ten tijde van de schietpartij waren er in de woning 7 mensen waaronder 3 kinderen aanwezig. Zij zijn voorzichtig uit de woning gehaald zodat er geen sporen verloren zouden gaan voor het onderzoek.

Inmiddels heeft de politie laten weten dat er voor de schietpartij een ruzie vooraf ging tussen het slachtoffer en de schutter op een pleintje. Nadat het slachtoffer beschoten werd is hij via de achtertuin van de buren naar binnen gevlucht en zakte vervolgens in elkaar. Tot nu toe is de schutter nog niet aangehouden.

Update :


De politie heeft om 20:30 vanavond laten weten dat het slachtoffer in het ziekenhuis is overleden aan zijn verwondingen.

 

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...