Straatracers veroorzaken aanrijding Driemanssteeweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
In de nacht van zaterdag op zondag hebben de hulpdiensten hun handen vol gehad aan een aanrijding die plaats had gevonden op de Driemanssteeweg. De aanrijding zou zijn ontstaan tijdens een straatrace die veel bekijks trok, tijdens de race zouden de auto’s in botsing zijn gekomen met elkaar.

- Advertisement -

Een van de jonge racers had last van zijn ribben, hij is nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis gebracht te worden. De politie heeft met behulp van hondengeleiders meer als 100 toeschouwers weggestuurd.

De politie onderzoekt het ongeval, mogelijk moeten de racers opdraaien voor de kosten om het wegdek vrij te maken van diverse bandensporen die tijdens de race zijn veroorzaakt.

Foto’s : Kevin Schenk

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd