Vrouw uit de IJssel gered door omstanders IJsseldijk Krimpen aan den IJssel (video)

zondag 4 augustus 2013 07:11


Krimpen aan den IJssel – 
Omstanders hebben zondagochtend vroeg het leven van een vrouw gered. De vrouw was mogelijk in verwarde toestand het water van de IJssel in gegaan. Direct waarschuwden de omstanders de hulpdiensten en begonnen een reddingsactie voor de vrouw.

Zij hebben haar vastgehouden op een steiger aan de IJsseldijk tot de hulpdiensten ter plaatse waren. Wel duurde het nog even omdat de locatie voor de brandweer in eerste instantie onduidelijk was. De vrouw is ter plaatse behandeld tegen onderkoeling en is bij bewustzijn met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. 

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

.

.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw uit de IJssel gered door omstanders IJsseldijk Krimpen aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 


Krimpen aan den IJssel – 
Omstanders hebben zondagochtend vroeg het leven van een vrouw gered. De vrouw was mogelijk in verwarde toestand het water van de IJssel in gegaan. Direct waarschuwden de omstanders de hulpdiensten en begonnen een reddingsactie voor de vrouw.

Zij hebben haar vastgehouden op een steiger aan de IJsseldijk tot de hulpdiensten ter plaatse waren. Wel duurde het nog even omdat de locatie voor de brandweer in eerste instantie onduidelijk was. De vrouw is ter plaatse behandeld tegen onderkoeling en is bij bewustzijn met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. 

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

.

.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!