Wielrenner komt pijnlijk ten val Essendijk Barendrecht

zondag 4 augustus 2013 12:25


Barendrecht
– Zondagmiddag is een wielrenner gewond geraakt nadat hij in een bocht op de Essendijk ten val kwam. Omdat de wielrenner aangaf pijn te hebben besloten andere wielrenners waar hij mee was het alarmnummer te bellen. Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is hij voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Nadat de overige wielrenners een verklaring hadden afgegeven aan de politie konden zij hun weg vervolgen. De vrienden van de wielrenner hebben zijn racefiets mee naar huis genomen zodat deze later opgehaald kan worden.

Foto’s : Kevin Schenk

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wielrenner komt pijnlijk ten val Essendijk Barendrecht
Schrijver:

 

 


Barendrecht
– Zondagmiddag is een wielrenner gewond geraakt nadat hij in een bocht op de Essendijk ten val kwam. Omdat de wielrenner aangaf pijn te hebben besloten andere wielrenners waar hij mee was het alarmnummer te bellen. Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is hij voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Nadat de overige wielrenners een verklaring hadden afgegeven aan de politie konden zij hun weg vervolgen. De vrienden van de wielrenner hebben zijn racefiets mee naar huis genomen zodat deze later opgehaald kan worden.

Foto’s : Kevin Schenk

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!