zaterdag, januari 16, 2021

Derde verdachte aangehouden voor brute overval van Adrichemweg Rotterdam


De politie heeft een 19-jarige Rotterdammer voor 14 dagen in bewaring gesteld nadat hij afgelopen dinsdag werd aangehouden op verdenking van het plegen van een overval. Agenten kwamen de man op het spoor tijdens het onderzoek, de man zou op 28 maart dit jaar betrokken zijn geweest bij een overval op de Van Andrichemweg. Inmiddels is de Rotterdammer de derde verdachte die is aangehouden voor de overval.

Op de bewuste 28 maart dit jaar vond er in de hal van een flat op de van Andrichemweg een brutale overval plaats. Toen het slachtoffer van de overval met haar vriend en twee kinderen de hal in liepen renden twee mannen achter hen aan. De overvallers bedreigden het gezin met een vuurwapen en wouden geld en de autosleutels. Toen zij de autosleutels overhandigd kregen probeerden zij er vandoor te gaan. Omdat het echter niet lukte om met de auto te vluchten gingen zij er vandoor richting de Giessenburg.

De rechter-commissaris heeft de 19-jarige verdachte op vrijdag 2 augustus laten voor komen, hij heeft besloten hem voor 14 dagen in bewaring te stellen. Een 17-jarige Rotterdammer werd op 19 juni ook al aangehouden voor betrokkenheid bij de overval., hij zit nog in voorarrest. Een 20-jarige medeverdachte die werd aangehouden op 1 juli is op vrije voeten gesteld, hij blijft wel verdachte in de zaak.

Zie ook : Gezin overvallen in gallerij van Adrichemweg Rotterdam

Related Articles

Meerdere aanhouding voor overlast metrostation Capelsebrug Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft donderdag meerdere personen aangehouden voor overlast rondom het metrostation de...

Man (27) aangehouden voor bezit slag- en steekwapens in Krimpen aan de Lek

0
Krimpen aan den IJssel - De politie heeft vrijdagavond een 27-jarige man uit Krimpen aan...

Grote cocaïnevangst in haven Rotterdam, 1069 kilo verstopt tussen oldtimers en bier

0
De Douane heeft afgelopen vrijdag twee partijen cocaïne onderschept in de Rotterdamse haven. In totaal...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg