Politie onderzoekt diverse vernielingen aan gebouwen in Rotterdam

woensdag 7 augustus 2013 18:18
04-01-13-stock-joey-politie-4.jpg


Rotterdam – 
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar diverse vernielingen in Rotterdam. In de nacht van dinsdag op woensdag zijn diverse panden vernield. De vernielingen kwamen aan het licht na een melding van de vernielingen op de Heemraadssingel, dezelfde teksten waren woensdagochtend terug te lezen in diverse panden in de binnenstad.

Op het gebouw van het Maritiem Museum, het Nederlands Architectuur Instituut en het metrostation Eendrachtsplein werden diverse leuzen geplaatst. In het onderzoek zijn alle vernielingen betrokken, dit omdat het mogelijk van dezelfde dader(s) afkomstig is. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt benadeelden contact op te nemen met de politie.

Indien u iets gezien heeft bel dan met de politie op 0900-8844.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt diverse vernielingen aan gebouwen in Rotterdam
Schrijver:

 

04-01-13-stock-joey-politie-4.jpg 


Rotterdam – 
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar diverse vernielingen in Rotterdam. In de nacht van dinsdag op woensdag zijn diverse panden vernield. De vernielingen kwamen aan het licht na een melding van de vernielingen op de Heemraadssingel, dezelfde teksten waren woensdagochtend terug te lezen in diverse panden in de binnenstad.

Op het gebouw van het Maritiem Museum, het Nederlands Architectuur Instituut en het metrostation Eendrachtsplein werden diverse leuzen geplaatst. In het onderzoek zijn alle vernielingen betrokken, dit omdat het mogelijk van dezelfde dader(s) afkomstig is. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt benadeelden contact op te nemen met de politie.

Indien u iets gezien heeft bel dan met de politie op 0900-8844.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!