Automobilist rijdt paaltje omver Geertruida Bosboom Toussaintlaan Spijkenisse

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse – 
Een automobilist heeft vrijdagmiddag een paaltje omver gereden nadat hij door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor op de Geertruida Bosboom Toussaintlaan. De politie is even ter plaatse gekomen om de verklaring op te nemen van de bestuurder.

- Advertisement -

Een berger is ter plaatse gekomen om de auto weg te slepen. Het paaltje wat de automobilist heeft geramd is afgebroken, de gemeente is ingelicht en zal deze komen ophalen. Bij de aanrijding raakte niemand gewond, het overige verkeer heeft geen hinder ondervonden ten tijde van het ongeval.

Foto’s : Sean Stumpf

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd