Gewonde na flinke botsing Kanaaldijk N207 Gouda

Date:

Deel bericht:


Gouda – 
Op de Kanaaldijk N207 heeft vanmiddag rond 17:30 een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s. Een auto wou linksaf de Oostdijk op gaan, dit werd te laat gezien door een achterliggende auto. Door de flinke klap raakte een bestuurder gewond, deze is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

- Advertisement -

De inzittende van het afslaande voertuig raakte echter niet gewond. Twee bergers zijn ter plaatse gekomen om de auto’s op te halen, mogelijk zijn zij allebei total loss. Ten tijde van het ongeval was een gedeelte van de Kanaaldijk afgesloten, hier heeft het overige verkeer weinig tot geen hinder van gehad.

Foto’s : Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd