Scooterrijder gewond na botsing tegen boom Slinge Rotterdam

vrijdag 9 augustus 2013 15:10


Rotterdam – 
 Een scooterrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat hij op de Slinge door nog onbekende oorzaak tegen een boom botste. Omdat er over de ernst van het letsel niks bekend was kwam een ambulance met spoed ter plaatse. Na controle door het ambulancepersoneel is de scooterrijder overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

De politie heeft op de Slinge een omleiding ingesteld voor het overige verkeer totdat de hulpdiensten vertrokken waren. Hoe de scooterrijder tegen de boom heeft kunnen rijden is nog onbekend, de scooter is meegenomen door de politie. 

Foto’s : Lorenzo Schouten

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooterrijder gewond na botsing tegen boom Slinge Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
 Een scooterrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat hij op de Slinge door nog onbekende oorzaak tegen een boom botste. Omdat er over de ernst van het letsel niks bekend was kwam een ambulance met spoed ter plaatse. Na controle door het ambulancepersoneel is de scooterrijder overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

De politie heeft op de Slinge een omleiding ingesteld voor het overige verkeer totdat de hulpdiensten vertrokken waren. Hoe de scooterrijder tegen de boom heeft kunnen rijden is nog onbekend, de scooter is meegenomen door de politie. 

Foto’s : Lorenzo Schouten

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!