Vijf jongeren beroofd in parkje Hoge Kade Hendrik-Ido-Ambacht

maandag 12 augustus 2013 07:57


Hendrik-Ido-Ambacht – 
Zondagavond zijn vijf jongeren beroofd in een parkje aan de Hoge kade. Het groepje stond in het parkje waarna er ineens een ander groepje op de jongeren afkwamen en dreigden met een drankfles en mogelijk een vuurwapen. De jongeren moesten onder bedreiging een tas met inhoud, een portemonnee en een smartphone afgeven.

Na de beroving ontkwamen vier of vijf van de verdachten op een scooter. De slachtoffers van de beroving zijn een 17-jarig meisje uit Dordrecht en twee 16-jarige jongens uit Hendrik-Ido-Ambacht. Inmiddels is de politie met het onderzoek, indien u meer informatie heeft kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Doet u dit liever anoniem? Dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vijf jongeren beroofd in parkje Hoge Kade Hendrik-Ido-Ambacht
Schrijver:

 

 


Hendrik-Ido-Ambacht – 
Zondagavond zijn vijf jongeren beroofd in een parkje aan de Hoge kade. Het groepje stond in het parkje waarna er ineens een ander groepje op de jongeren afkwamen en dreigden met een drankfles en mogelijk een vuurwapen. De jongeren moesten onder bedreiging een tas met inhoud, een portemonnee en een smartphone afgeven.

Na de beroving ontkwamen vier of vijf van de verdachten op een scooter. De slachtoffers van de beroving zijn een 17-jarig meisje uit Dordrecht en twee 16-jarige jongens uit Hendrik-Ido-Ambacht. Inmiddels is de politie met het onderzoek, indien u meer informatie heeft kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Doet u dit liever anoniem? Dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!