Grote brand verwoest meerdere bedrijven industrieterrein Woerden

dinsdag 13 augustus 2013 16:05
13-08-13-Otto-Brand-Woerden-GRIP-11.jpg


Woerden –
Op een industrieterrein zijn dinsdagmiddag diverse bedrijven in zijn geheel uitgebrand nadat er rond 16:00 een brand uitbak  in een scooterzaak. Voor de brand gingen er enkele explosies vooraf. Een persoon heeft bij de brand rook ingeademd en is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat de brand niet onder controle kon worden gebracht sloeg deze over naar een naastgelegen hoogwerkersbedrijf. Door de brand is de scooterwinkel waar de brand ontstond gedeeltelijk ingestort en is er van het naastgelegen bedrijfspand ook niet veel meer over.

Een woordvoerder van de veiligheidsregio liet weten dat overslag naar een garagebedrijf kon worden voorkomen, deze liep door de brand wel rook en waterschade op. De brandweer uit Woerden kreeg assistentie uit diverse regio’s, ook werd er opgeschaald naar “GRIP 1” en werden bewoners geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden. Het is niet bekend of de scooterwinkel geopend was op het moment dat er brand uitbrak. Zover bekend is iedereen veilig uit de bedrijven gekomen. Door de brand zijn zwarte rookwolken in de wijde omtrek te zien. 

Om 18:30 kon de brandweer het sein “brand meester” geven. Omdat er een uur later nog rook uit de panden kwamen zijn diverse brandweerlieden naar binnengegaan om enkele brandhaarden te blussen. Brandweerlieden uit andere regio’s die ter assistentie ter plaatse kwamen hebben ingepakt en zijn teruggekeerd naar de kazerne. Naar de exacte toedracht van de brand zal een onderzoek worden ingesteld.

Foto’s : @Edwin_Otto

13-08-13-Otto-Brand-Woerden-GRIP-11.jpg

13-08-13-Otto-Brand-Woerden-GRIP-12.jpg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand verwoest meerdere bedrijven industrieterrein Woerden
Schrijver:

 

13-08-13-Otto-Brand-Woerden-GRIP-11.jpg 


Woerden –
Op een industrieterrein zijn dinsdagmiddag diverse bedrijven in zijn geheel uitgebrand nadat er rond 16:00 een brand uitbak  in een scooterzaak. Voor de brand gingen er enkele explosies vooraf. Een persoon heeft bij de brand rook ingeademd en is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat de brand niet onder controle kon worden gebracht sloeg deze over naar een naastgelegen hoogwerkersbedrijf. Door de brand is de scooterwinkel waar de brand ontstond gedeeltelijk ingestort en is er van het naastgelegen bedrijfspand ook niet veel meer over.

Een woordvoerder van de veiligheidsregio liet weten dat overslag naar een garagebedrijf kon worden voorkomen, deze liep door de brand wel rook en waterschade op. De brandweer uit Woerden kreeg assistentie uit diverse regio’s, ook werd er opgeschaald naar “GRIP 1” en werden bewoners geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden. Het is niet bekend of de scooterwinkel geopend was op het moment dat er brand uitbrak. Zover bekend is iedereen veilig uit de bedrijven gekomen. Door de brand zijn zwarte rookwolken in de wijde omtrek te zien. 

Om 18:30 kon de brandweer het sein “brand meester” geven. Omdat er een uur later nog rook uit de panden kwamen zijn diverse brandweerlieden naar binnengegaan om enkele brandhaarden te blussen. Brandweerlieden uit andere regio’s die ter assistentie ter plaatse kwamen hebben ingepakt en zijn teruggekeerd naar de kazerne. Naar de exacte toedracht van de brand zal een onderzoek worden ingesteld.

Foto’s : @Edwin_Otto

13-08-13-Otto-Brand-Woerden-GRIP-11.jpg

13-08-13-Otto-Brand-Woerden-GRIP-12.jpg

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!