zaterdag, april 17, 2021
3.9 C
Rotterdam
zaterdag 17 april 2021

Ware klopjacht naar schutter liquidatie Zuidakker Spijkenisse

03-08-13-Spijkenisse-Schietpartij-Kevin09.jpg
Spijkenisse – 
Twintig rechercheurs hebben een ware klopjacht op touw gezet naar de man die op zaterdag 3 augustus op de Zuidakker een 40-jarige man liquideerde. Inmiddels weet de politie wie de schutter is, zij gaan er dan ook nog vanuit dat hij in Nederland verblijft. De schutter staat nationaal en internationaal gesignaleerd bij de politie.

Op de bewuste zaterdagavond 3 augustus werd op de Zuidakker een 40-jarige man uit Spijkenisse neergeschoten op een parkeerplaats voor de woning van het slachtoffer. Toegesnelde hulpdiensten hebben ingegrepen maar konden niet voorkomen dat het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen. Een team bestaande uit rechercheurs stelden direct een onderzoek in, tijdens het onderzoek kwam de identiteit van de vermoedelijke schutter omhoog.

Een dag na de schietpartij werd in de Lekstraat in Rozenburg de vluchtauto van de verdachte onbeheerd aangetroffen in een parkeervak. Tijdens een uitgebreid onderzoek naar de verblijfplaats van de schutter kwamen zij uit bij een mogelijk onderduikadres in de omgeving van de vindplaats van de vluchtauto. Op woensdagavond 7 augustus viel een arrestatieteam de woning binnen, echter werd de verdachte niet aangetroffen.

De zoektocht naar de schutter wordt door de politie nog steeds voortgezet. Alle sporen in het onderzoek wijzen erop dat de schutter nog in Nederland is. Bij opsporingsdiensten in het binnen en buitenland is zijn naam en afbeelding bekend. De politie wilt laten weten dat het strafbaar is om de voortvluchtige onderdak te verschaffen.

Informatie? 
Iedereen die meer informatie heeft over deze schietpartij of de verblijfplaats van de verdachte kan deze doorgegeven aan het onderzoeksteam Zuidakker via 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. De Criminele Inlichtingen Eenheid is voor dit misdrijf bereikbaar op 06-83313931. Omdat er sprake is van grof (vuurwapen)geweld wordt een ieder uitdrukkelijk verzocht niet zelf over te gaan tot enige actie, maar gelijk de politie te bellen.

Zie ook : Vluchtauto na schietpartij Zuidakker Spijkenisse aangetroffen Lekstraat Rozenburg

03-08-13-Spijkenisse-Schietpartij-Kevin09.jpg

03-08-13-Spijkenisse-Schietpartij-Kevin07.jpg

Related Articles

143 bekeuringen bij grootschalige politieactie Rotterdam Ommoord op slot

0
Rotterdam - Bij een grootschalige verkeerscontrole in Rotterdam Ommoord zijn vrijdag 143 bekeuringen uitgeschreven. Het...

Jongen (16) zwaargewond na ontploffing Rietgors Barendrecht

0
Barendrecht - Een 16-jarige jongen is vrijdagmiddag op de Rietgors zwaargewond geraakt toen er in...

Overval door middel van babbeltruc Eikenlaan Spijkenisse

0
Iets na 19:30 uur heeft er in woonzorgcentrum de Serreburgh aan de Eikenlaan in Spijkenisse...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Toch versnelde vaccinatie voor ziekenhuispersoneel

Toch versnelde vaccinatie voor ziekenhuispersoneel [...]

Jongen van 16 jaar zwaargewond na incident in Barendrecht

Jongen van 16 jaar zwaargewond na incident in Barendrecht [...]

Schade verhalen op avondklokrelschoppers valt bitter tegen

Schade verhalen op avondklokrelschoppers valt bitter tegen [...]

Herinrichting Huniadijk en omstreken; klus eind 2022 klaar

Herinrichting Huniadijk en omstreken; klus eind 2022 klaar [...]

Uitzendbureau Unique waarschuwt voor nep-vacatures GGD

Uitzendbureau Unique waarschuwt voor nep-vacatures GGD [...]

Stay Connected

9,380FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg