donderdag, januari 21, 2021

Ware klopjacht naar schutter liquidatie Zuidakker Spijkenisse

03-08-13-Spijkenisse-Schietpartij-Kevin09.jpg
Spijkenisse – 
Twintig rechercheurs hebben een ware klopjacht op touw gezet naar de man die op zaterdag 3 augustus op de Zuidakker een 40-jarige man liquideerde. Inmiddels weet de politie wie de schutter is, zij gaan er dan ook nog vanuit dat hij in Nederland verblijft. De schutter staat nationaal en internationaal gesignaleerd bij de politie.

Op de bewuste zaterdagavond 3 augustus werd op de Zuidakker een 40-jarige man uit Spijkenisse neergeschoten op een parkeerplaats voor de woning van het slachtoffer. Toegesnelde hulpdiensten hebben ingegrepen maar konden niet voorkomen dat het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen. Een team bestaande uit rechercheurs stelden direct een onderzoek in, tijdens het onderzoek kwam de identiteit van de vermoedelijke schutter omhoog.

Een dag na de schietpartij werd in de Lekstraat in Rozenburg de vluchtauto van de verdachte onbeheerd aangetroffen in een parkeervak. Tijdens een uitgebreid onderzoek naar de verblijfplaats van de schutter kwamen zij uit bij een mogelijk onderduikadres in de omgeving van de vindplaats van de vluchtauto. Op woensdagavond 7 augustus viel een arrestatieteam de woning binnen, echter werd de verdachte niet aangetroffen.

De zoektocht naar de schutter wordt door de politie nog steeds voortgezet. Alle sporen in het onderzoek wijzen erop dat de schutter nog in Nederland is. Bij opsporingsdiensten in het binnen en buitenland is zijn naam en afbeelding bekend. De politie wilt laten weten dat het strafbaar is om de voortvluchtige onderdak te verschaffen.

Informatie? 
Iedereen die meer informatie heeft over deze schietpartij of de verblijfplaats van de verdachte kan deze doorgegeven aan het onderzoeksteam Zuidakker via 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. De Criminele Inlichtingen Eenheid is voor dit misdrijf bereikbaar op 06-83313931. Omdat er sprake is van grof (vuurwapen)geweld wordt een ieder uitdrukkelijk verzocht niet zelf over te gaan tot enige actie, maar gelijk de politie te bellen.

Zie ook : Vluchtauto na schietpartij Zuidakker Spijkenisse aangetroffen Lekstraat Rozenburg

03-08-13-Spijkenisse-Schietpartij-Kevin09.jpg

03-08-13-Spijkenisse-Schietpartij-Kevin07.jpg

Related Articles

Stroomuitval in jeugdgevangenis De Hartelborgt Spijkenisse

0
Spijkenisse - In jeugdgevangenis de Hartelborgt aan dr Borgtweg in Spijkenisse is woensdagavond de stroom...

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg