Nep-agenten gevangenis in na oplichten buitenlandse automobilisten Breda

woensdag 14 augustus 2013 12:54
politiewapen.jpg

politiewapen.jpg
Breda – 
Een 29-jarige man en een 26-jarige vrouw uit Lelystad en Ettenleur zijn woensdagmiddag veroordeeld tot 240 uur taakstraf en 3 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. Het duo was gekleed in 2010 gekleed in een uniform van de politie. op de A16 in Breda lieten zij destijds diverse buitenlandse auto’s stoppen die bekeurd werden voor het te hard rijden, de bekeuringen moesten ter plekke afgerekend worden aan de twee nep-agenten.

Uit onderzoek bleek dat de 26-jarige vrouw uit Lelystad in 2010 net was begonnen met een opleiding bij de politie in Amsterdam. De buitenlandse bestuurders trapten in de oplichtingspraktijken omdat de nep-agenten naast een politie-uniform beiden een vuurwapen bij zich droegen. De straffen werden door de rechtbank hoger dan geëist. De officier van justitie wou tegen de nep-agenten 180 uur taakstraf en 3 maanden cel laten eisen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Nep-agenten gevangenis in na oplichten buitenlandse automobilisten Breda
Schrijver:

 

politiewapen.jpg 

politiewapen.jpg
Breda – 
Een 29-jarige man en een 26-jarige vrouw uit Lelystad en Ettenleur zijn woensdagmiddag veroordeeld tot 240 uur taakstraf en 3 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. Het duo was gekleed in 2010 gekleed in een uniform van de politie. op de A16 in Breda lieten zij destijds diverse buitenlandse auto’s stoppen die bekeurd werden voor het te hard rijden, de bekeuringen moesten ter plekke afgerekend worden aan de twee nep-agenten.

Uit onderzoek bleek dat de 26-jarige vrouw uit Lelystad in 2010 net was begonnen met een opleiding bij de politie in Amsterdam. De buitenlandse bestuurders trapten in de oplichtingspraktijken omdat de nep-agenten naast een politie-uniform beiden een vuurwapen bij zich droegen. De straffen werden door de rechtbank hoger dan geëist. De officier van justitie wou tegen de nep-agenten 180 uur taakstraf en 3 maanden cel laten eisen.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!