Vijf verdachten aangehouden voor 200kg heroïne in container Haven Rotterdam

donderdag 15 augustus 2013 20:14
07-10-logo-politie.jpg

07-10-logo-politie.jpg


Rotterdam – 
De politie heeft vijf verdachten aangehouden voor een grote heroïne vangst in een zeecontainer gevuld met textiel. De politie maakte donderdag bekend dat er in een container uit Pakistan 2054 zakjes met een totaal gewicht van 200kg was onderschept. De Heroine zou mogelijk verpakt worden in paketten van 1 kilo.

De Heroïne was mogelijk bestemd voor Groot-Brittannië. Het openbaar ministerie zet het onderzoek voort naar de vangst.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vijf verdachten aangehouden voor 200kg heroïne in container Haven Rotterdam
Schrijver:

 

07-10-logo-politie.jpg 

07-10-logo-politie.jpg


Rotterdam – 
De politie heeft vijf verdachten aangehouden voor een grote heroïne vangst in een zeecontainer gevuld met textiel. De politie maakte donderdag bekend dat er in een container uit Pakistan 2054 zakjes met een totaal gewicht van 200kg was onderschept. De Heroine zou mogelijk verpakt worden in paketten van 1 kilo.

De Heroïne was mogelijk bestemd voor Groot-Brittannië. Het openbaar ministerie zet het onderzoek voort naar de vangst.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!