Vrouwelijke politieagent uit functie gezet door corruptie

donderdag 15 augustus 2013 20:18
04-01-13-stock-joey-politie-2.jpg

04-01-13-stock-joey-politie-2.jpg


Amsterdam – 
Een vrouwelijke agent is door het politiekorps Amsterdam uit haar functie gezet omdat ze verdacht wordt van corruptie. Dat liet de politie afgelopen donderdag weten. De vrouw was werkzaam voor de sectie Executieve ondersteuning. Wat zij precies heeft gedaan is niet bekend gemaakt.

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar de agente.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouwelijke politieagent uit functie gezet door corruptie
Schrijver:

 

04-01-13-stock-joey-politie-2.jpg 

04-01-13-stock-joey-politie-2.jpg


Amsterdam – 
Een vrouwelijke agent is door het politiekorps Amsterdam uit haar functie gezet omdat ze verdacht wordt van corruptie. Dat liet de politie afgelopen donderdag weten. De vrouw was werkzaam voor de sectie Executieve ondersteuning. Wat zij precies heeft gedaan is niet bekend gemaakt.

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar de agente.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!