Vermiste Rotterdammer mogelijk om het leven gebracht

Date:

Deel bericht:

stockfoto-Politie-logo--JoeyHeijstek1.jpg
Rotterdam –
Op basis van aanwijzingen tijdens het onderzoek die loopt naar de sinds 1 juli vermiste Ricardo Kooij uit Rotterdam is gebleken dat hij mogelijk het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Een 41-jarige Rotterdammer is woensdag aangehouden op mogelijke betrokkenheid van de vermissing. Een bekende van de vermiste Ricardo Kooij meldde op 1 juli de vermissing van het slachtoffer. Sinds 14 juni hadden familieleden en vrienden niks meer vernomen van hem.

De vermiste Ricardo die ook wel de bijnaam “Nookie” heeft werd voor het laatst gezien in de wijk Zevenkamp in Rotterdam. De vermissing werd opgenomen zodat agenten in de regio konden uitkijken naar de vermiste man. Het signalement en het verhaal van de vermissing werd via het social media verspreid en op de website van de politie getoond. De politie laat weten rekening te houden met een misdrijf.

- Advertisement -

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de vermissing van Ricardo Kooij. Indien u andere informatie heeft die een link kunnen hebben met de eventuele vermissing wordt u verzocht contact op te nemen met het onderzoeksteam via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...